- Ürün Özellikleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
- Beni Ara
-
Martor Secumax Couppy 43136 Tabaka Folyo Tekstil için Emniyetli Bıçak
UZMANINA BIRAKIN.
Düz kağıt veya plastik tabakalar? Gizli bıçak ucu 45 derece açıyla tutarak kesim uygulanır. Böylece güvenli bıçağınız kesilen malzeme üzerinde kolayca kayar. Kesim ağzındaki yuvarlatılmış kısım ile de malzemenin kesici uca teması kolaylaşır.
DÜŞÜK DİRENÇ
SECUMAX COUPPY bıçak ucu yaralanma ihtimalinden uak olarak gövde içine yerleştirilmiştir. Kesim işlemini kolaylaştırmak için özellikle çok ince özelliktedir.
ALETE GEREK YOK
Bıçak yuvasını yukarı doğru itince kesici uç değiştirilmeye hazır hale gelir. Yuvanın pürtüklü yüzeyi, bu işlemi kolaylaştırır.
SOL VE SAĞ
SECUMAX SNITTY her ele uyar. Yuvarlak tutamak, sol veya sağ el kullanıcıları için uygundur. Deneyin ve görün !
4 TARAFLI KESİM KENARI
Bıçak ucunun kullanım ömrünü nasıl arttırırsınız? Kesici ucun 4 keskin tarafını kullanarak. Böylece bu bıçakla yüksek kesim kalitesi yakalarsınız.
Sipariş numarası43136.00Ambalaj birimiSelf servis kartta 1 adet(10 bıçağı Çoklu kolide)Ebatlar (U x G x Y)88 x 10.5 x 58 mmÜrün ağırlığı19 gKesme derinliği3 mmTemel malzemelerPlastikYedek bıçak ucuAmbalaj birimiENDÜSTRİYEL JİLET NO. 36020Magazinde 10 tane