ESKİŞEHİR | Elazığ | Hatay | Zonguldak | Konya | Giresun | İstanbul | Yozgat | Kayseri ve Diğer Tüm İller ...
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

3M Versaflo S-607-10 İç Kılıflı Yedek Başlık 10’lu Paket

3M
Ürün Kodu : 1193

3M Versaflo S-607-10 İç Kılıflı Yedek Başlık 10’lu Paket

3M Versaflo S-607-10 yedek başlık, 3M Versaflo S-Serisi solunum başlıklarında kullanılan, iç kılıflı yapıya sahip orijinal yedek başlık çözümüdür. Premium baş süspansiyonu ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmış bu ürün, özellikle S-657 başlık tertibatı için yedek başlık ihtiyacında tercih edilir.

Baş, yüz, boyun ve omuz bölgesini kapsayan yapısı sayesinde toz, boya spreyi, düşük enerjili uçuşan partiküller ve sıvı sıçrama risklerinin bulunduğu çalışma ortamlarında kullanıcı konforunu ve koruma devamlılığını destekler. 10’lu paket içeriği, düzenli değişim yapılan üretim ve bakım alanları için avantaj sağlar.

🛡️

Geniş Kapsama Alanı

Baş, yüz, boyun ve omuz bölgesinde kapsama sağlayarak çalışma sırasında koruma bütünlüğünü destekler.

```
🌬️

Versaflo S-Serisi Uyumlu

3M Versaflo S-Serisi motorlu ve hava beslemeli solunum sistemlerinde yedek başlık olarak kullanılır.

📦

10’lu Paket

Toplu kullanım, periyodik değişim ve bakım planlaması için 10 adetlik paket içeriği sunar.

```

Ürün Özellikleri

Marka 3M Versaflo
Model S-607-10
Ürün Tipi İç kılıflı yedek başlık / yedek hood
Uyumlu Seri 3M Versaflo S-Serisi
Uyumlu Başlık Grubu S-657 başlık tertibatı ve premium baş süspansiyonu ile kullanım
Kapsama Alanı Baş, yüz, boyun ve omuz
Kumaş Tipi Genel amaçlı kumaş
Ürün Rengi Beyaz
Paket İçeriği 10 adet yedek başlık

Hangi Sistemlerde Kullanılır?

3M S-607-10, 3M Versaflo S-Serisi başlık sistemlerinde kullanılan bir yedek başlıktır. Özellikle S-657 başlık tertibatı ve premium baş süspansiyonu ile birlikte kullanım için tercih edilir. Motorlu hava temizleme sistemleri ve uygun hava beslemeli solunum sistemleriyle çalışan başlık gruplarında, kirlenen veya yıpranan başlığın yenilenmesi için kullanılır.

Öne Çıkan Avantajlar

  • 3M Versaflo S-Serisi sistemler için orijinal yedek başlık çözümüdür.
  • S-657 başlık tertibatında yedek başlık olarak kullanılabilir.
  • İç kılıflı yapı, solunum koruma sisteminde kullanıcıya daha kontrollü bir kapsama alanı sağlar.
  • Baş, yüz, boyun ve omuz bölgesini kapsayarak geniş koruma alanı sunar.
  • Toz, boya spreyi, düşük enerjili uçuşan partiküller ve sıvı sıçrama risklerine karşı çalışma konforunu destekler.
  • Geniş görüş alanı, kullanıcının çalışma bölgesini daha rahat takip etmesine yardımcı olur.
  • Genel amaçlı kumaş yapısı, çok sayıda endüstriyel uygulamada pratik kullanım sağlar.
  • 10’lu paket içeriği, üretim tesisleri ve bakım ekipleri için ekonomik yedekleme avantajı sağlar.

Kullanım Alanları

3M Versaflo S-607-10 yedek başlık; genel üretim, boya uygulamaları, yüzey hazırlama, kaplama işlemleri, gıda ve içecek üretimi, tarım, kağıt ve selüloz işleme, kimya sektörü, ahşap işleme ve motorlu solunum sistemi kullanılan endüstriyel çalışma alanlarında tercih edilebilir.

Ne Zaman Değiştirilmelidir?

Başlık üzerinde kirlenme, yırtılma, delinme, kimyasal temas izi, görüşü azaltan deformasyon veya kullanımı etkileyen herhangi bir hasar oluştuğunda değişim yapılmalıdır. Solunum koruma sistemlerinde başlık bütünlüğü, kullanıcı güvenliği ve sistem performansı açısından kritik öneme sahiptir.

Sipariş Öncesi Kontrol Notu

Bu ürün komple motorlu solunum seti değildir; 3M Versaflo S-Serisi başlık sistemlerinde kullanılan iç kılıflı yedek başlıktır. Mevcut sisteminizin S-657 başlık tertibatı ve premium baş süspansiyonu ile uyumlu olduğundan emin olarak sipariş verilmesi önerilir.

Son Yorumlar

Biraz geç geldi ama geldi güvenilebilir
İbrahim Uzun
27.04.2026 | 14:42
Yorum
5/5
Oooo
Ş**** Y****
24.04.2026 | 14:11
Yorum
5/5
Teşekkürler
Ş**** Y****
24.04.2026 | 14:06
Yorum
5/5
Mağaza teşekkürler ederim birebir ürün aynısı sipariş verecek tavsiye ederim
H**** A****
04.04.2026 | 14:28
Yorum
5/5
BBU Safety İş Güvenliği Ürünleri
BBU PH 01 EKED Loto Plastik Kilit Çoklayıcı
elimize ulaştı teşekkür ederiz
agah köse
30.03.2026 | 16:01
Yorum
5/5
1 haftayı gecti hala siparişlerimiz elimize ulaşmadı. hangi kargoyla geldiğinide göremiyorum
t**** p****
04.02.2026 | 08:21
Yorum
5/5
kalın yalıtkan bir polar çok memnun kaldım
İ**** G****
01.02.2026 | 01:17
Yorum
5/5
soğuk günlerde rahat kullanılır
İ**** G****
01.02.2026 | 01:11
Yorum
5/5
İstediğimiz ürün elimize ulaştı
Nisanur Ezilmez
29.01.2026 | 21:15
Yorum
5/5
Pantolon hiç memnun kalmadım hemen fermuarının dikişleri söküldü
Bayram Zengin
24.01.2026 | 15:44
Yorum
5/5
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.