Stok Sorunuz
Gelince Haber VerEKS 312 Eksed Geri Sarımlı Düşüş Tutucu 12 mt, yüksekte çalışan profesyoneller için tasarlanmış güvenilir bir düşüş durdurma ekipmanıdır. Made in Türkiye kalitesi ile üretimi yapılan bu model, otomatik geri sarım mekanizması, yüksek dayanım ve uzun çalışma mesafesi ile kullanıcıya hem güvenlik hem de konfor sağlar.
✔ Model: EKS 312 Eksed
✔ Tip: Geri sarımlı düşüş tutucu
✔ Kordon Uzunluğu: 12 m
✔ Üretim Yeri: Türkiye (Made in Türkiye)
✔ Kullanım Alanı: Yüksekte çalışma, inşaat, çelik konstrüksiyon, bakım-onarım
✔ Gövde Malzemesi: Dayanıklı metal alaşım (korozyona dayanıklı)
✔ Kordon Tipi: Güçlü sentetik malzemeden üretilmiş halat
✔ Kullanım Amacı: Düşüşü tespit etme ve kontrol altına alma
✔ Geri Sarım Mekanizması: Otomatik, hızlı geri sarım sağlar
Otomatik Geri Sarım ile Kolay Kullanım: Çalışma sırasında kordon sürekli düzgün şekilde sarılır, kullanıcıya serbest hareket imkânı sağlar.
Uzun Çalışma Mesafesi: 12 m kordon uzunluğu ile geniş alanlarda güvenli çalışma sağlar.
Türkiye Üretimi: Yerli üretim ile kalite ve güvenilirlik standartları yüksek seviyededir.
Dayanıklı Gövde: Ağır saha ve şantiye koşullarına uygun, uzun süre dayanıklı yapıda.
Yüksek Güvenlik: Ciddi düşüşlerde hızla devreye giren kilitleme sistemi ile kullanıcıyı korur.
✅ İnşaat ve çelik konstrüksiyon
✅ Endüstriyel bakım ve tesis çalışmaları
✅ Asansör bakımı ve yüksek platform işleri
✅ Rüzgâr türbini bakımı
✅ Çatı ve cephe temizliği
Düşüş tutucu, yüksekte çalışan kişilerin beklenmeyen düşüşlerini anında durdurarak güvenli çalışma sağlar.
Kordonda 12 metreye kadar serbest çalışma mesafesi sağlanır. Bu uzunluk kullanıcıya geniş hareket alanı verir.
Otomatik geri sarım, kablonun her zaman düzgün ve temiz bir şekilde toplanmasını sağlar; kullanıcı hareketlerini kolaylaştırır.
İnşaat, bakım, çatı işleri, yüksek platform işleri, çelik konstrüksiyon gibi yüksekte çalışmayı gerektiren tüm alanlarda kullanılır.
Evet, Made in Türkiye kalitesi ile üretilmektedir.